Jan 21, 2011

Nah Herkez Hak Ettigi Gibi Yasiyor !


"Herkez hak ettigi gibi yasiyor,senin gibiler cabuk unutuluyor" diyen Demet bacim bu sozleri yazarken neyin kafasini yasiyordun,olurmu hic boyle sey ?

Herkezi sev,saygi goster onlarda sana aynisini yapar demislerdi bana, bende inanmistim bunlara salak gibi. Zamaninda en yersiz korkum birinin sevgilisine asik olmakti.Cunku sevgilisi olan kisiler hep ne hikmetse daha cezbedici gelirlerdi bana.Ayy ne feci sey tam filmlerdeki gibi.Kiz kasar damgasini yer,adam bir onu gelir becerir bir digerine gider,sonunda hepsi ayri yollara gider.Iste bu korktugum basima geldi,evet lan tam bir kasarim varmi? en azindan itiraf ediyorum Allah Allah. Hos isin icinde seks yoktu onu bastan soylemek lazim.Bu bir erotik fantazi hikayeside degil,ona gore okumaya devam et kardes.Arkadasimin sevgilisine asik oldum,sanirim oda bana ama aramizda asla birsey gecmedi.Boyle birseye asla izin verecegimide sanmiyorum.Aralari bozulup cocuk, kiz arkadasina vermedigi degeri ve onemi bana verince, canim aciyarak bitirdim herseyi.
Bu olaydan dolayi kendimi asla affetmedim ve sanirim bir sonraki olay "karma"nin eseri.
Baska bir cocuk sevdim (kafamin icinde suanda "BIR COCUK SEVDIIM UZAKLARDAAAA DIRII DIIRI RIIM" sarkisini duyar gibiyim) ama o beni sevmedi.Kicimi yirttim,ictim,sictim kendimi bir havuzlara attim bir yerlere ama i-ih sevdiremedim kendimi.Ee cocukta hakli tabi herneyse, aramizi yapmaya calisan arkadaslarimindan biri kucukluk arkadasimdi,cok yakin olmasakta o yaz aramiz iyi sayilirdi.Kiza guveniyorum tabi "hauhauahu cocuklada yakin,oohh" diye takiliyorum.Hee buarada yazlikta oluyor butun bunlar.Herneyse,Istanbul'a gidecektim 3 4 gunlugune ve butun arkadaslarimi bosverip bu kiza gidip aynen sunu dedim "Sana emanet"...Emanet'e hiyanet cumlesinin yeminle anlamini bu olaydan sonra ogrendim.Bir geldim "ALLAHIIIM SANA GELIYORUM" diye kaldim.Kiz yuzume bakmiyor. Ben geldim diyorum gormemis gibi "aa askim hosgeldin" falan diyip gecistiriyor Insan bir sevinir dimi .Bir donuyorum havuzun icinde beraberler,sadece ikisi sakalasmalar falan.Ben bakinca kizin yuzu kip kirmizi,utanmalar,surat asmalar falan.Neyse cikti aksama kokusu meger bu benim manitayi kapmissss. Dedim dovucem ben bu kizi, oydu buydu derken 'o yasak koyduklari ickiler' sayesinde sakinlestim.Agladim,oldum,bittim simdi sakaya vuruyorum ama bir sene ne ictim ne sictim resmen.Daha sonra baska cok daha yakin bir arkadasimdan ayni kazigi,ayni cocuk yuzunden yiyince batsin bu dunya icindede bu ibnetor olsun dedim ve dusundum
kimse hak ettigi gibi yasamiyor kardesim,harbi "hayat buysa ustu kalsin"takilan genclik varya arkanizdayim ablacim, harbi bu ne lan ? siktiri boktan birsey resmen.

4 comments:

  1. serracım harika yazıların var.hem akıcı hemde çok açık uslupla kaleme almışsın.blogunu çok beğendim.sewgililer günü hediye çekilişime bekliyorum:) sewgiler

    ReplyDelete
  2. cok tesekkur ederim,kesinlikle bakicam :) aklimdaaa !!

    ReplyDelete
  3. kalemine sağlık güzel olmuş...

    ReplyDelete