Jan 13, 2011

Adini Yildizli Okuz Koydum Ben Senin


Lan'la bir yaziya baslanmaz ama eski sevgilimi hatirlayinca yeminle baska bir kelime gelmiyor aklima.
Lan ,ulan, it, kopek.Ben kendisinden hic guzel laf duymadim, hee her dakika seni cok seviyorum falan derdi ama o cumlenin sonuna bir balim, askim, melegim falan yakisir dimi yok bizimkisi utanmasa 'yarragim' diyecek kivama gelmisti.Bende dovsen,agzimi yuzumu kirsan, siksen i-ih imkani yoktur seni seviyorum falan gibi laflar edemem sevdigime.Lan zaten sevmesem seninle niye bir sene cikayim itoglu it, demek geliyor icimden ama zamaninda bunu deseydim suanda boyundan alti felc bir sekilde yasamimi surduyor olabilirdim.Seni cok seviyorum demedigim icin "senden ayrilicam ulan, tek basina kalacaksin,surum surum surundurecegim seni" diyen ve tabiri caiz sike sike o lafi soyleten bir adama 1 senemi verdim, belki cok uzun bir zaman gibi gorunmeye bilir ama bunun ayrilip, barismasi, takipi, tehditi, dayagi derkeen zaman geciyor be koc.
Cok merak ediyorum nasil boyle bir insana asik olma basarisini gosterdigimi.
Cocuk'la telefonda konusmak bile olaydi. Telefondayiz, oo romantik ortam,suppeerr falan diye dusunuyorum bendeki de salaklik iste ordan bianda cocuk annesine "ANNA LAN SUTYENIN GUZELMIS AUHAUHAUA " falan gibi laflar ediyor ben telefonun diger ucunda, sinirlerime hakim olmak icin besmele ceke durayim o ordan hala "BENIM MANITAA, YABANCI DEGIL AUAHAHUA" tarzi annesi ile onun tabiriyle "sakalasiyor".Ben anneme eger gotum yerse tabi, telefondayken hemde " anne, sutyenin guzelmis " desem , daha sutyen kelimesi bitmeden allah ne verdiyse diye eline gecen ilk parfum sisesi, terlik, torpu ne varsa atar hani isabette ettirir yillarin tecrubesi sonucta.
Ergenlige girdigim donemden beri "Gercek ASK'imi bulmak boynumun borcu" diye takilirken bu cocugun karsima cikmasi butun hayallerimi yikti, evrimini tamamlayamamis bir maymun'a denk gelmek, her genc kizin tada bilecegi bir zevk degildir tabiki.Bana bu yolda yardimci olan, aramizi yapan butun arkadaslarim "Allah belanizi vermesin be yavrum,buyukluk bende kalsin" diye not gecmek istiyorum.Zaten kendi sevgilisinden siddet goren bir kizdan,sevdigin cocukla aranizi yapmasini neyin kafasini yasayan bir insan isterki ? benim disimda.
Bu kadar cektirmesine ragmen bazen aklima geliyor, beni dunyanin herhalde en cirkin kizlardindan biriyle aldatmis olsada ozluyorum arada sirada, merakta ediyorum.
Kavga ederken tanismistik biz,cocukluk iste.Evet 'En Buyuk Asklar nefret ile baslarmis' ama o nefret birgun ask'a donusse bile siddeti surermis.

2 comments: